LifeStar 7 Mai 2019 10:51
Fiul mai mare al lui Alain Delon, Anthony, dar si mai multi biografi ai celebrului actor, il acuza pe acesta de rele tratamente, Anthony sustinand ca a fost inchis de tatal sau de mai multe ori in cusca cainilor pentru "a-l intari" in fata vietii. In urma cu cateva zile, Alain-Fabien Delon (1994), fiul sau mai mic, a publicat o carte in care face acuzatii brutale la adresa tatalui sau pe care il prezinta drept un xenofob si un om violent, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Un film documentar prezentat de postul public France 3 face noi dezvaluiri despre comportamentul actorului fata de fiul sau cel mare, Anthony Delon.

Olivier Rajchman, biograful actorului francez, declara in acest documentar ca "pentru a face parte din cercul apropiatilor sai si pentru a-i intari pe proprii sai copii, era necesar ca prietenii si fiii sai sa fie adoptati de caini".

Alain Delon ar fi aplicat "metode" foarte dure

Alain a ajuns sa aplice "metode" foarte dure. El l-a inchis pe fiul sau Anthony, cand era copil, in spatiul rezervat cainilor. Alain supraveghea si era in garda. Ar trebui insa sa ne intrebam daca aceasta metoda nu a ajuns sa-l traumatizeze pe fiul sau, noteaza biograful sau.

Alti martori si biografi ai lui Alain Delon au facut declaratii de acelasi gen: "Era vorba de a-l intari pe fiul sau. Sa-l pregateasca pentru greutatile care il asteapta in viata, care este intotdeauna aspra".

Anthony si Alain Delon au relatii care frizeaza dusmania. Tata si fiu au ajuns la tribunal, Alain Delon cerandu-i chiar fiului sau sa renunte la folosirea numele de familie in cariera lui de actor, scrie Agerpres.

In documentarul difuzat de France 3, Delon nu confirma si nici nu dezminte faptul ca si-a inchis unul dintre copii in cusca cainilor. El isi recunoaste in schimb simpatia pe care o are de mai multi ani fata de extrema dreapta si de familia Le Pen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.