LifeStar 7 Mai 2019 10:31
Ducii de Sussex, printul Henry si sotia sa, Meghan Markle, au devenit luni parintii unui baietel, cel de-al optulea stranepot al reginei Elisabeta a II-a si al saptelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a anuntat Palatul Buckingham, veste salutata de oficiali britanici si de membrii familiei regale a Marii Britanii, relateaza Reuters.

Familia regala a publicat un comunicat pentru a saluta nasterea primului bebelus al lui Meghan si Harry.

''Regina (Elisabeta a II-a), ducele de Edinburgh, printul de Wales, ducesa de Cornwall, ducele si ducesa de Cambridge, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale si Earl Spencer au fost informati si sunt incantati de veste'', se arata intr-un comunicat al Palatului Buckingham.

''Mama ducesei, Doria Ragland, care este fericita de nasterea primului ei nepot, se afla cu Altetele lor Regale la Frogmore Cottage'', se precizeaza in comunicat.

Thomas Markle, tatal ducesei de Sussex, a afirmat luni ca este incantat de nasterea nepotului sau si s-a declarat mandru ca baietelul face parte din familia regala britanica, scrie ziarul The Sun.

''Sunt mandru ca noul meu nepot s-a nascut in familia regala britanica si sunt sigur ca va creste pentru a servi coroana si poporul Marii Britanii cu cinste, demnitate si onoare'', a declarat el.

''Dumnezeu sa binecuvanteze copilul si ii doresc sanatate si fericire. Felicitarile mele minunatei mele fiice ducesa Meghan si printului Harry si God save the Queen (Dumnezeu sa aiba in paza regina)'', a mai spus el, potrivit Agerpres.

Alte reactii dupa nasterea primului copil al ducilor de Sussex

Reactii au venit si din lumea politica. ''Felicitari ducelui si ducesei de la Sussex pentru nasterea baietelului lor. Va doresc toate cele bune in acest moment fericit'', a declarat sefa guvernului britanic Theresa May.

La randul sau, liderul opozitiei laburiste, Jeremy Corbyn, i-a felicitat pe ducii de Sussex. ''Felicitari lui Meghan si Harry pentru nasterea bebelusului lor. Sper ca sunt toti bine'', a scris el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.