LifeStar 3 Mai 2019 16:19
Actrita in varsta de 31 de ani i-a surprins pe toti cand a aparut insarcinata, din nou, la premiera celui mai nou film in care sotul sau, Ryan Reynolds, apare.

Filmul "Pokémon: Detective Pikachu" are la baza jocul video cu acelasi nume, din 2016, si este cel mai recent proiect al actorului Ryan Reynolds de dupa "Deadpool". Sotia sa, Blake Lively a venit la premiera imbracata intr-o rochie galbena stramta pe corp, care facea burta de gravida vizibila. Fosta actrita, cunoscuta pentru rolul din serialul "Gossip Girl" va deveni mama pentru a treia oara, aceasta mai avand doua fiice, in varsta de 4 si 2 ani, impreuna cu Reynolds.

Cuplul si-a tinut fetele departe de lumina reflectoarelor, dar oamenii au putut sa le vada atunci cand cei doi au venit impreuna cu ele la ceremonia din 2016 pentru inaugurarea unei stele pe Bulevardul Celebritatilor de la Hollywood, scrie Entertainment Tonight.

Actrita declara intr-un interviu pentru Marie Claire UK: "Eu si sotul meu am ales niste profesii care fac ca viata noastra personala sa fie publica. Copiii nostri nu au putut alege daca vietile lor sa fie publice sau nu. Pentru a le oferi cat mai multa normalitate posibila vrem sa le oferim o copilarie cum am avut si noi", noteaza E! News.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.