Actrita Jennifer Garner, in varsta de 47 de ani, a primit din partea revistei "People" titlul de cel mai frumos om din lume.

Actrita a primit anul acesta titlul de cea mai frumoasa femeie din partea "People", iar editorii revistei au explicat ca unul dintre motive este modul de viata echilibrat al vedetei, care reuseste sa imbine perfect cariera, activitatile caritabile si cresterea celor trei copii ai ei, scrie Adevarul.ro.

Jennifer Garner ii creste singura pe Violet (13 ani), Seraphina (10 ani) si Samuel (7 ani), pe care ii are din casnicia cu actorul Ben Affleck.

Jennifer Garner, care apare si pe coperta "People", a dezvaluit ca in adolescenta nu s-a considerat niciodata o fata draguta: "Nu am fost deloc printre fetele dragute, ocolite de complexe si nesigurante. Eu nu m-am vazut niciodata ca fiind atragatoare, nu m-a caracterizat acest lucru".

Revista "People" acorda anual acest titlu, iar in 2018 i-a fost acordat cantaretei Pink.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.