Clara si Esther McGregor, fiicele actorului scotian Ewan McGregor, au dezvaluit ca sunt bisexuale, relateaza marti ziarul spaniol La Vanguardia.

Cele doua surori, in varsta de 23 si respectiv 17 ani, si-au dezvaluit orientarea sexuala intr-o scrisoare in care il acuza pe fondatorul festivalului de muzica Coachella, Philip Anschutz, de homofobie.

In scrisoarea lor de protest, fiicele lui McGregor au anuntat ca nu vor mai participa la acest festival californian, dupa ce s-a aflat ca magnatul doneaza fonduri unor organizatii homofobe din SUA.

Blonde si cu ten de portelan, cele doua fete au pozat vara trecuta ca modele pentru o campanie a casei de moda Fendi. Clara este cea mai mare dintre cei patru copii pe care actorul ii are cu designera Eve Mavrakis, cu care s-a casatorit in 1995.

Cei doi au divortat in 2017, dupa ce a devenit publica infidelitatea actorului cu colega sa de platou din serialul Fargo, actrita Mary Elizabeth Winstead, scrie Agerpres.

Clara este cea mai cunoscuta dintre cei patru frati, avand in vedere ca a defilat ca model pentru marci renumite, precum Dolce & Gabbana. Tanara lucreaza de asemenea ca fotografa si actrita.

Ea s-a facut cunoscuta si dupa ce l-a calificat public drept "imbecil" pe tatalui sau, care si-a inceput relatia cand inca era casatorit cu mama ei, in timp ce pe tanara actrita a considerat-o "un gunoi".

La randul sau, Esther in varsta de 17 ani incepe sa se afirme in lumea muzicii, ea impartasind pe Instagram compozitii proprii celor 15.000 de followeri ai sai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.