Cantareata americana Bebe Rexha a dezvaluit ca sufera de tulburare bipolara, aceasta fiind responsabila, in opinia sa, pentru starea sa de rau si incapacitatea de a lucra, informeaza BBC marti.

Cantareata americana a vorbit despre boala sa pe Twitter, marturisind ca nu se mai simte "rusinata" de aceasta.

"Nu am inteles de ce ma simteam atat de bolnava", a scris ea.

"Am avut coborasuri care ma faceau sa nu mai vreau sa ies din casa si sa fiu in preajma oamenilor si urcusuri care nu ma lasau sa dorm, sa lucrez sau sa compun muzica. Acum stiu de ce", a marturisit ea.

De asemenea, Bebe a marturisit ca lucreaza la lansarea unor melodii noi.

Cu o zi inainte ca artista sa dezvaluie ca sufera de tulburare bipolara, ea a postat un filmulet pe Instagram, in care spunea ca incearca sa nu devina "prea competitiva" in ceea ce priveste locul ocupat in topuri si urmarirea succesului ei online.

Persoanele cu tulburare bipolara, aminteste BBC, trec prin schimbari extreme de dispozitie, episoadele de depresie alternand cu cele de manie, scrie Agerpres.

Cand sunt deprimate, persoanele care sufera de aceasta tulburare se simt letargice, in timp ce in episoadele maniacale, ele sunt exaltate si hiperactive.

Citeste si:
10+ lucruri interesante despre tulburarea bipolara
Schimbari dramatice in stare...

Cei care sufera de tulburare bipolara nu experimenteaza prea adesea o stare "normala", episoadele extreme putand dura cateva saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.