Supermodelul Naomi Campbell (48 de ani) a pus capat relatiei cu Liam Payne (25 de ani), fostul star de la One Direction, informeaza London Evening Standard.

Naomi a renuntat la relatie, care dura de patru luni, invocand faptul ca ea si Liam "duc vieti diferite".

Potrivit The Sun, care citeaza apropiati ai vedetei, supermodelul ar fi pus capat relatiei deoarece s-a plictisit. "Naomi a luat decizia de a lasa lucrurile sa se stinga. Nu ii mai place de Liam (...) Pur si simplu a devenit putin plictisita (...). Pentru ea oricum nu au fost niciodata oficial un cuplu", a declarat unul dintre acestia.

O sursa a povestit pentru tabloidul The Mirror ca "Liam si Naomi s-au distrat mult impreuna, s-au inteles bine, insa pur si simplu nu a fost sa fie", scrie Agerpres.

"Vor ramane prieteni - nu exista resentimente intre ei", a dat asigurari aceeasi sursa.

Zvonurile despre relatia lor au inceput sa apara dupa ce Liam a postat un compliment la o poza de pe contul Instagram al lui Naomi.

Cantareata Cheryl Cole (35 de ani), cu care Liam are un copil, se declarase "devastata" si "socata" de vestea relatiei acestuia cu Naomi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.