Dupa ce treci prin aventuri trepidante, intr-o lume a luptelor pentru putere, tradari de familie, sau confruntari sangeroase cu temutii White Walkers, viata oricui se poate schimba. Mai ales in lumea magica si medievala a celebrului serial "Game of Thrones" (Urzeala Tronurilor) care a ajuns la cel din urma sezon, potrivit ziarului spaniol El Pais.

Kit Harington a avut nevoie de terapie, John Bradley si-a gasit dragostea in bratele unei ziariste care l-a intervievat, Emilia Clark a suferit doua anevrisme cerebrale in timpul filmarilor, iar perfida Cersei Lannister (Lena Headey) isi creste copiii la tara. De-a lungul acestui serial longeviv, care a debutat pe micile ecrane in 2011, multe lucruri s-au schimbat in viata actorilor.

Unele imprejurari au fost nefericite, ca in cazul actritei Emilia Clark (mama dragonilor, Daenerys Targaryen), care a suferit doua operatii pe creier. Ea s-a confruntat cu gravele probleme de sanatate pe cand avea doar 24 de ani, dupa ce a terminat filmarile la primul sezon al serialului si a facut recent aceste dezvaluiri revistei The New Yorker. De multe ori, tanara actrita a fost nevoita sa recurga la morfina pentru face fata ritmului dur al turnarilor.

Saltul la celebritate, desi este dorit de multi actori, poate avea uneori un pret mare, cum a dezvaluit recent si Kit Harington (Jon Snow). In timpul filmarilor, el a inceput sa simta presiunea de a fi mereu in centrul atentiei, ceea ce l-a facut sa se confrunte cu probleme psihice. "Serialul a devenit tot mai popular, iar eu am inceput sa ma gandesc la ceea ce crede lumea despre mine. Aveam nevoie tot timpul de parerile celorlalti", a explicat el.

"Am fost la sedinte de terapie in cautare de sprijin si de liniste. Cel mai rau a fost in sezonul 6 cand totul gravita in jurul personajului meu. Toata viata mea depindea de suspansul episodului final. A fost o senzatie neplacuta. Am ajuns oare, sa-l urasc pe Jon Snow? Nu, de multe ori am simtit frustrare sau ingrijorare, dar nu mi-am urat niciodata personajul, am ajuns sa-l indragesc", a povestit el.

Citeste si:
Sean Bean și Miranda Richardson se alătură lui John Malkovich în...
Sean Bean și Miranda...

Perfida Cersei Lannister (Lena Headey), oricat de malefica ar fi pe micile ecrane, priveste lucrurile cu mult calm, potrivit ziarului britanic The Times. Se numara printre protagonistii serialului care s-a implicat in cele mai putine proiecte, chiar daca a atins faima. "Sunt mama, acesta este motivul", a explicat actrita britanica, celebra si pentru tatuajele sale. Datorita veniturilor mari generate de serial, ea a putut sa se concentreze mai mult pe cresterea celor doi copii ai sai. "Am mai multe optiuni de a juca, desigur. Insa modul meu de evadare este propria mea realitate: copiii mei, canapeaua mea si pregatirea zilnica a cinei".

Faima in cazul lui Peter Dinklage capata o dimensiune speciala. Masoara 1 metru si 37 de centimetri (sufera de acondroplazie), iar personajul pe care il interpreteaza este un pitic, Tyrion Lannister, dar de o mare statura morala. Datorita aspectului sau fizic ii este mai greu sa treaca neobservat in viata de zi cu zi, cum a recunoscut actorul ziarului The New York Times. Lumea il opreste si fara sa-i adreseze macar o vorba isi face un selfie cu el. "De multe ori nici macar nu vor sa faca cunostinta cu mine", a marturisit el.

Citeste si:
Serialul Game of Thrones va continua pe HBO
Serialul Game of Thrones, din...

Intr-o situatie diametral opusa se afla colegul sau de platou Kristian Nairn (care il interpreteaza pe Hodor) si avand inaltimea de 2 metri si 2 centimetri. "Nu pot sa ma ascund", a explicat el ziarului The Guardian.

Ziarul britanic a dezvaluit si alte detalii despre actorii care au intervenit de-a lungul timpului in "Urzeala Tronurilor". Astfel, Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark), copilul care a crescut odata cu serialul vrea sa-si reia studiile universitare in domeniul neurostiintei. Nu se stie daca ciudata conditie mentala a personajului sau l-a influentat in acest sens, scrie Agerpres.

Carice Van Houten (care o interpreteaza pe preoteasa rosie Melisandre) s-a casatorit cu actorul australian Guy Pearce, pe care l-a cunoscut in timp ce filma "Brimstone". Are acum un copil si i s-a indeplinit visul de a ajunge in Los Angeles. Un vis destul de modest, avand in vedere ca principala oferta profesionala a fost aparitia intr-un episod al serialului de animatie "Familia Simpson".

Citeste si:
Emilia Clarke spune ca producatorii au manipulat-o sa filmeze scene...
Emilia Clarke spune ca...

Stim cum s-a schimbat viata multora dintre actorii care joaca in Urzeala Tronurilor, ramane insa de vazut ce vor face in continuare dupa ce va cadea cortina asupra episodului final. Vom afla atunci daca viata profesionala va deveni pentru ei o povara, sau, dimpotriva, daca anonimatul ii va face mai fericiti, incheie El Pais.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.