Actorul Kit Harington a dezvaluit finalul "Game Of Thrones" unui prieten care nu a urmarit serialul - pentru ca simtea ca trebuie sa se elibereze de o povara, relateaza vineri Press Association.

Actorul, care il interpreteaza pe Jon Snow in serialul HBO, a declarat ca i-a dezvaluit secretul prietenului sau James, care incepuse sa urmareasca seria insa a adormit in timpul primului episod.

Harington, 32 de ani, a afirmat ca a simtit nevoia sa spuna cine va conduce Westeros din cauza "intensitatii" de a trebui sa tina secret finalul serialului.

"Intensitatea de a termina ceva de genul asta si de a nu putea spune nimanui este foarte grea. A fost prea mult, asa ca i-am spus unei persoane - prietenului meu James, care nu se uita la serial si care a adormit la primul episod din primul sezon", a declarat Kit Harington.

"Stiam atunci ca nu era deloc interesat de ceea ce fac. Am baut ceva impreuna intr-o seara si i-am spus totul despre cum se termina serialul. Nu ar fi putut arata mai putin interesat nici daca ar fi incercat", a mai spus vedeta din "Game Of Thrones".

Si alte vedete au incercat sa pastreze secretul in legatura cu finalul seriei. Sophie Turner, care interpreteaza personajul Sansa Stark, a declarat ca logodnicul ei, Joe Jonas, stie cum se termina serialul, insa are ordine stricte sa nu dezvaluie secretul.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.