Serban Nicolae a avut o reactie ironica, imediat dupa consultarile PSD-ului cu Iohannis de la Cotroceni, atacandu-l pe procurorul Augustin Lazar.

"Doi penali

PSD a trimis la consultarile cu Iohannis doi "penali" - Domnul general (ret.) MARIN IANCU si Domnul IOAN MUNTEAN, supravietuitori ai torturilor de la Penitenciarul Aiud.

Bugetarii de la GDS vor arunca propriul scuipat in obrajii celor doi eroi, premiindu-l pe cel care a contribuit la calvarul "penalilor", numitul Lazar Augustin.

La randul lor, subaternii lui Lazar batjocoresc jertfa celor cazuti in Decembrie 1989 si haina militara pe care o dezonoreaza, stabilind ca nu am avut o Revolutie, ci o lovitura de stat impotriva unui regim legitim. Fiica cea mare a Domnului general (ret.) MARIN IANCU a fost ucisa prin impuscare la baricada de la Intercontinental.
Duhoarea „ticaloasei coalitii” nu iarta nimic si pe nimeni. Csalas, Orban, Macovei, Lazar si altii ca ei sunt cel mai abject amestec de securisti si tortionari.

Eu ma inclin cu respect in fata curajului si demnitatii celor doi „penali” prezenti azi la Palatul Cotroceni - Domnul general (ret.) Marin Iancu si Domnul Ioan Muntean!", a scris Serban Nicolae pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.