Actorul Jean Paler a marturisit ca se confrunta cu probleme serioase de sanatate.

"Fac bine, cu voia lui Dumnezeu, sa zicem. In ultima perioada, tot aveam probleme de sanatate. Adica, mi s-a facut rau pe strada, in magazin. Da, am lesinat. Mi s-a taiat filmul si m-am prabusit chiar pe strada. Eu am pus-o pe seama ca sunt 'ciupit'. Mi s-a intamplat in magazin si oamenii au sarit repede. Poate sa se intample ceva cu mine.

Am mers sa fac un set de analize, pentru ca ma simteam foarte slabit. Nu mai eram in vana si cum sunt eu de felul meu. Nici sa mananc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus ca sunt terminat. Doctorul mi-a spus ca inima mea nu mai functioneaza decat 30%. Mi-a zis ca trebuie sa ma trimita urgent sa ma internez… Eu pot muri oricand. Au venit salvarile la mine, m-au scos cu pompieri din casa. Nimeni nu mi-a zis ca sunt jale cu inima", a spus Jean Paler pentru Synews, citat de libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.