Cantareata canadiana Celine Dion a anuntat miercuri ca va lansa, toamna aceasta, "Courage", cel de-al 27-lea album de studio al, dar si un turneu mondial pentru promovarea discului.

Cantareata a anuntat ca din vara va incepe un turneu in forta prin 50 de orase americane si din noiembrie, admiratorii artistei pot asculta si un album nou, inspirat de experientele proprii de dupa moartea sotului ei, René Angélil, in 2016.

Artista spune ca si-a revenit complet dupa disparitia sotului ei si se simte mai motivata ca niciodata sa se reinventeze.

Celine si-a numit viitorul turneu "Curaj" si va fi primul pe care il va sustine in Statele Unite dupa 10 ani de absenta. Concertele - maraton vor avea loc peste Ocean in peste 50 de orase, printre care Miami, Los Angeles, Chicago.

In ceea ce priveste albumul, artista spune ca o "sa fie despre Celine".

"Va fi despre Celine. Celine la 51 de ani. Acea Celine pe care o stiti cu totii, acea Celine cu aceiasi producatori si compozitori cu care am mai lucrat, dar si o Celine cu noi producatori si noi compozitori, cu care nu am mai lucrat niciodata. Asa ca sunetul se va schimba un pic”, a spus ea, potrivit Stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.