Rapperul Nipsey Hussle a fost impuscat si ucis duminica in fata magazinului sau de imbracaminte, in sudul Los Angeles-ului, relateaza Reuters.

In varsta de 33 de ani, Hussle, al carui nume real era Ermias Asghedom, a fost nominalizat la Premiile Grammy.

Alte doua persoane au fost ranite in apropierea Marathon Clothing, a raportat Los Angeles Times, citand surse ale politiei.

Potrivit ziarului, Hussle, a fost impuscat de mai multe ori si dus la un spital, unde a fost declarat mort, scrie Hotnews.ro.

Departamentul de Politie din Los Angeles a spus ca au fost raportate impuscaturi la ora 3.20, ora locala, in zona Slauson Avenue si pe bulevardul Crenshaw, si ca trei victime au fost transportate intr-un spital unde una a fost pronuntata moarta.

"In prezent nu avem informatii despre suspecti si vom oferi mai multe detalii pe masura ce acestea vor deveni disponibile", a scris departamentul pe Twitter.

"Victory Lap", albumul de studio de debut a lui Nipsey Hussle a fost nominalizat la Best Rap Album la Premiile Grammy din acest an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.