Una dintre femeile care il acuza pe R. Kelly de abuzuri sexuale a vorbit pentru prima oara in presa, marturisind ca se simte "eliberata" de cand a denuntat actiunile starului american, informeaza AFP.

"Am trait cu asta din 2003", a declarat Lanita Carter intr-un interviu, care va fi difuzat joi pe postul de televiziune CBS.

"A trebuit sa ascult conversatii in timp ce stateam in autobuz: - 'Ai vazut ce i-au facut lui R. Kelly? Trebuiau sa-l lase in pace' - si nu ma puteam apara", a povestit ea, referindu-se la sprijinul popular primit mult timp de artist, in pofida mai multor acuzatii de abuzuri sexuale.

Lanita Carter este una dintre cele patru presupuse victime ale lui R. Kelly, vizat in prezent de 10 capete de acuzare pentru abuzuri sexuale cu circumstante agravante in orasul sau natal, Chicago.

Fiecare dintre capetele de acuzare este pedepsit cu intre trei si sapte ani de inchisoare. Faptele ar fi avut loc intre 1998 si 2010, insa Kelly (52 de ani) a pledat nevinovat in fata acuzatiilor.

Trei dintre cele patru femei erau minore la momentul presupuselor evenimente, iar Lanita Carter avea 24 de ani.

Potrivit acesteia, in timp ce ii aranja parul lui R. Kelly acesta a vrut sa o forteze sa ii faca o felatie. Pentru ca l-a refuzat, cantaretul s-a mastrurbat pe ea.

Conform documentelor instantei, Lanita Carter a transmis justitiei o haina pe care se afla ADN-ul cantaretului, informeaza Agerpres.

"Daca mor maine, stiu ca am spus adevarul. E greu cand este vorba de o celebritate", a declarat ea in interviu, cu lacrimi in ochi.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.