Actrita Julia Roberts a afirmat ca este o "mama stricta", dar nu isi pedepseste copiii si nu-si pierde cumpatul, relateaza duminica Press Association.

Vedeta de la Hollywood, care are trei copii cu sotul ei Danny Moder, a declarat intr-un interviu pentru The Sun ca incearca sa stabileasca limite in familia lor si ca fata ei serioasa este "o pedeapsa suficienta" pentru a-si disciplina copiii.

"Am trei copii, asa ca sunt foarte atenta cu privitul la televizor. Este interesant sa incerci sa cresti copii in ziua de astazi deoarece totul este nou - presiunile, resursele, sa ai lumea in mainile tale", a declarat actrita in varsta de 51 de ani.

Starul din Pretty Woman si Erin Brockovich a declarat ca incearca sa-si tina copiii departe de social media, "pentru ca eu chiar nu inteleg de ce au ei nevoie de asta acum".

"Sunt o mama stricta, nu imi pierd cumpatul, insa cred ca este important ca copiii sa stie ca exista limite. Daca se intampla ceva, nu-i pedepsesc cu adevarat, prefer sa vorbesc cu ei. Cred ca fata mea serioasa este o pedeapsa suficienta", a mai spus Julia Roberts.

"Nu vreau ca ei sa depuna eforturile pe care eu le-am depus in copilarie, dar trebuie sa stii cum sa-si faci patul, sa-ti speli rufele si sa gatesti o portie de mancare. Acestea sunt abilitati importante in viata", a mai spus ea.

Julia Roberts s-a casatorit cu directorul de imagine Danny Moder in 2002 si au impreuna doi gemeni, Phinnaeus si Hazel in varsta de 14 ani, si un fiu Henry, de 11 ani, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.