Celebrul top model Hailey Baldwin, sotia cantaretului canadian Justin Bieber, foloseste o crema de ingrijire corporala al carei ingredient secret este realizat din propriul sange, relateaza online ziarul spaniol ABC.

Nu este prima data cand celebritatile folosesc ingrediente ciudate in tentativele lor de a-si mentine frumusetea. Vedete precum Madonna sau Kate Beckinsale, printre altele, au suscitat controverse dupa ce au marturisit ca folosesc tratamente pe cat de exotice pe atat de piperate.

Ultima care se alatura pe aceasta lista a iubitoarelor de produse alternative este Hailey Baldwin, sotia lui Justin Bieber, care a marturisit ca imparte cu el samponul, dar nu si crema ei hidratanta care il dezgusta pe artist.

"Cu siguranta nu folosim acelasi tratament corporal! Nu cred ca ar dori sa-si dea pe piele cu ceva facut din propriul meu corp. Am pielea foarte sensibila, de aceea nu sunt fana a tratamentelor faciale cu ingrediente prea dure pentru tenul meu", a dezvaluit Hailey, intr-un articol publicat de revista Marie Claire.

Produsul favorit al nepoatei lui Alec Baldwin pentru ingrijirea pielii este o crema facuta din propriul ei sange si care costa exorbitanta suma de 1.400 de dolari. Potrivit revistei, este vorba de un tratament revolutionar realizat de medicul Barbara Sturm care foloseste ca principal ingredient propria plasma a pacientului, scrie Agerpres.

Hailey Baldwin nu este prima care descopera beneficiile pentru piele ale propriului sange. Celebritati precum Kim Kardashian, Cher sau Gwyneth Paltrow au marturisit ca folosesc la randul lor acest tip de ingrijire a tenului.

Totusi, in cazul sotiei lui Kanye West, aceasta a recunoscut ca regreta ca foloseste un astfel de tratament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.