Felicite Tomlinson, sora fostului membru al trupei One Direction, Louis Tomlinson a murit la varsta de 18 ani, informeaza BBC.

O vedeta pe Instagram, cu 1,3 milioane de urmaritori, Felicite a murit miercuri (13 martie) in apartamentul sau din vestul Londrei, in urma unui stop cardiac.

Dupa ce a fost anuntat despre moartea surorii sale, miercuri, Louis si-a anulat aparitia la evenimentul Comic Relief de vineri. Felicite si Louis si-au pierdut mama (Johannah) in 2016, rapusa de leucemie.

Cei doi mai aveau alti cinci frati, dintre care o pereche gemeni mai mici de sase ani. Louis, in varsta de 27 de ani, era cel mai mare dintre frati.

Scotland Yard a declarat ca politia a fost chemata miercuri, 13 martie, de catre serviciul de ambulanta din Londra, la ora 12:52, la o adresa rezidentiala, in urma unor informatii ca o femeie a facut stop cardiac.

"O tanara despre care care se crede ca avea 18 ani a fost declarata moarta la fata locului", se arata in declaratia Scotland Yard. Poliția nu a găsit urme de abuz de droguri în casa tinerei, dar moartea ei este momentan tratata drept „suspecta”.

View this post on Instagram

Don’t know why I look so shocked 🖤

A post shared by Félicité Tomlinson (@felicitegrace) on


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.