Black Eyed Peas, Diplo, Karol G, Young Thug, Rae Sremmurd, Zion Y Lennox si Khea sunt noii artisti confirmati la editia de anul acesta a Festivalului El Carrusel.

Festivalul El Carrusel 2019 aduce patru zile de distractie, cu artisti de top din genurile latino, urban, trap, electro, scrie Mediafax.

Trupa Black Eyed Peas, premiata cu multe discuri de platina, detine sase premii Grammy, iar albumele ei au fost vandute in peste 75 de milioane de exemplare in intreaga lume.


Diplo, recent premiat cu primul lui Grammy, este cofondator al trupei Major Lazer si este cunoscut pentru numeroasele colaborari cu Skrillex, Justin Bieber, Justin Timberlake, Gwen Stefani, Tinie Tempah, Madonna, Beyonce, Usher si Snoop Dog.

Rae Sremmurd este o trupa trap, formata din fratii Swae Lee si Slim Jxmmi. Duoul a debutat in 2014, cu piesa "No Flex Zone".

Young Thug, rapperul de origine americana, cu un stil vocal excentric, a cunoscut succesul dupa colaborarile cu Gucci Mane, Birdman, Richie Homie, Trick Daddy, Kayne West si Travis Scott.

Karol G este printre cele mai emblematice artiste latino din prezent, detinatoare a unui premiu Latin Grammy si cunoscuta pentru hiturile "Ahora Me Llama", "Mi Cama".

Zion y Lennox, duoul originar din Puerto Rico, a cunoscut succesul in 2004, cu primul album, "Motivando a la Yal", pentru care a castigat discul de aur.

Primii artisti confirmati

J Balvin, Nicky Jam si Ozuna se numara printre primii artisti a caror participare a fost confirmata la cea de-a doua editie a festivalului El Carrusel, scrie unsitedemuzica.ro.

J Balvin a lansat "Mi gente", un feature cu Willy William, iar remixul a fost realizat in colaborare cu Beyonce.

Nicky Jam, artist raggaeton, este cunoscut pentru colaborari cu Daddy Yankee, Enrique Iglesias, J Balvin, Bad Bunny, Steve Aoki si Ozuna, iar in anul 2015 a castigat premiul Latin Grammy la categoria "Best Urban Performance", pentru "El Perdon".

Citeste si:
BNR: Cea mai falsificată bancnotă a fost cea de 100 de lei
BNR: Cea mai falsificată...

Ozuna, cunoscut pentru piesa "Taki Taki", vine tot din sfera reggaeton, iar videoclipul piesei cu care s-a remarcat a generat peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube.


Biletele pot fi achizitionate pe Eventim.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.