Cantareata Andreea Balan a postat prima fotografie din spital si a transmis o reactie in urma stopului cardio-respirator suferit in timpul operatiei de cezariana.

"Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Si multumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viata!

Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, se numeste embolie amiotica care mi-a provocat stop cardio-respirator, dar medicii de aici au fost promti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc", a transmis Andreea Balan.

Citeste si: Directorul Sanador, despre Andreea Balan: Un minut a durat resuscitarea. Stiam ce va urma

View this post on Instagram

Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Si multumesc din inima doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viata! Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, se numeste embolie amiotica care mi-a provocat stop cardio respirator, dar medicii de aici au fost promti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc. 🤗❤️👨‍👩‍👧‍👧👶🎼🙏

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.