Solistul trupei Prodigy, Keith Flint, cunoscut in special pentru melodia "Firestarter", a fost gasit mort la casa sa din Anglia.

UPDATE: La cateva ore dupa moartea lui Keith Flint , colegii din trupa au dezvaluit pe Instagram ca solistul de la Prodigy s-a sinucis.

"Este adevarat. Nu imi vine sa cred ca spun asta, dar fratele nostru Keith s-a sinucis in weekend”, au dezvaluit colegii de trupa ai lui Keith Flint. Sotia cantaretului, Mayumi Kai, era in Japonia la momentul tragediei.


Keith Flint a fost descoperit de politie luni dimineata, dupa ce o ambulanta a raspuns la apelul unui barbat care era inconstient. Moartea lui nu este tratata ca suspecta.

"Am fost chemati urmare a ingrijorarilor de sanatate a unui barbat la o adresa din Brook Hill, North End, imediat dupa ora 8.10 dimineata", a declarat un purtator de cuvant al politiei Essex.

"Am ajuns la fata locului si, cu regret, un barbat in varsta de 49 de ani a fost declarat mort, iar apropiatii sai au fost informati. Moartea nu este tratata ca suspecta, iar medicul legist va pregati concluziile sale", a mai spus acesta.

Keith Flint este solistul trupei britanice The Prodigi, cunoscuta pentru melodii precum „Firestarter” si „No good”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.