Actrita Rose McGowan a marturisit ca a facut un avort dupa ce masurile de contraceptie la care recurgea nu au functionat, informeaza Press Association.

Vedeta, una dintre membrele de marca ale miscarii #MeToo, a declarat ca nu este rusinata ca a facut intrerupere de sarcina si nu regreta aceasta decizie.

McGowan, in varsta de 45 de ani, a facut aceasta marturisire raspunzand la un tweet care preciza ca avortul este "obisnuit, normal si sigur" si ca una din patru femei a trecut printr-o intrerupere de sarcina pana la varsta de 45 de ani, scrie Agerpres.

"Am facut un avort si sustin acest mesaj. Nu mi-e rusine si nici voua nu ar trebui sa va fie. Faptul ca 60% dintre femeile care fac avorturi sunt deja mame spune foarte multe - ele inteleg mai bine decat oricine. Foloseam metode de contraceptie si nu au functionat",
a scris ea.

"Nu regret decizia mea si nu a fost luata usor. Daca nu vreti un avort, nu faceti unul. Trupul meu, alegerea mea, viata mea", a continuat ea.

McGowan, care nu a dezvaluit alte detalii despre sarcina, a cerut altor femei care au "fost nevoite sa faca o alegere" sa se alature discutiei sub hashtagul #HonestAbortion.

Actrita, nascuta in Italia si cunoscuta pentru filme ca "Scream" sau "The Black Dahlia", a fost una dintre primele femei care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de agresiune sexuala.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.