Potrivit fostei sotii a lui lui Bradley Cooper, actrita Jennifer Esposito, chimia dintre acesta si vedeta pop Lady Gaga transcende ecranul, mai ales dupa duetul lor interpretat la gala premiilor Oscar, relateaza online ziarul spaniol El Pais.

Cantecul "Shallow", interpretat in duet de Lady Gaga si Bradley Cooper a fost plin de complicitate, dezvaluind o intimitate care a suscitat numeroase comentarii. Este si cazul fostei sotii a actorului care a postat un comentariu foarte direct: "Exista vreo posibilitate ca cei doi sa nu fie impreuna?", a scris ea pe contul site-ului Comments by Celebs, care a acumulat zeci de like-uri.

Jennifer Esposito si Bradley Cooper au fost casatoriti doar patru luni in 2007. De atunci actrita s-a aratat critica fata de Cooper cel putin intr-o ocazie. Intr-o biografie pe care a publicat-o in 2014, actrita vorbeste despre experienta ei alaturi de actor, pe care il considera "amuzant, aventurier, arogant si un maestru al manipularii".

Potrivit unui articol publicat la vremea aceea de US Weekly, Esposito marturisea ca "nu il considera neaparat atragator", dar preciza ca i-a suportat grosolaniile o perioada de timp pentru ca il considera amuzant si cu simtul umorului. Actrita l-a acuzat de asemenea pe Cooper ca are "o latura rece si malefica" si ca relatia lor se invartea mereu in jurul lui, "nu avea nevoie de altcineva", asigura actrita.

Dupa despartirea lui Lady Gaga de logodnicul sau Christian Carino si teoriile fanilor cantaretei si ale lui Cooper, zvonurile privind o presupusa idila intre cei doi nu au facut decat sa creasca.

Cooper si-a demonstrat devotamentul fata de actuala sa iubita, Irina Shayk

Insa, Cooper si-a demonstrat devotamentul fata de actuala sa iubita Irina Shayk. Alaturi de ea s-a plimbat pe covorul rosu inainte galei premiilor Oscar, iar Irina a stat intre el si Lady Gaga in primul rand de scaune. In timpul galei cele doua au fost vazute comentand amical ceea ce se intampla pe scena, iar top-modelul l-a imbratisat dragastos pe Cooper cand acesta a castigat premiul Oscar pentru cel mai bun cantec, scrie Agerpres.

Ceea ce nu neaga Lady Gaga si Bradley Cooper este chimia care exista intre ei.

Cei doi par sa-si fi deschis sufletul si sa-si arate partea lor cea mai vulnerabila. Cooper a vorbit despre perioada sa de lupta impotriva dependentei de alcool si droguri. '"A star is born", realizat impreuna este in primul rand o marturisire personala: dincolo de o lume a spectacolului corupta si de afaceri, se afla lupta impotriva dependentei si ideea ca dragostea poate vindeca totul.

Citeste si:
10+ despartiri la care nu ne-am fi asteptat in 2019
"Si au trait fericiti pana la...

La randul ei, Lady Gaga a abordat in acest film propriile fantasme ale trecutului legate de fizicul sau care nu-i placea si de abuzurile suferite cand era copil, dupa cum a dezvaluit vedeta intr-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

"Am o prietena pentru intreaga viata", a marturisit la randul sau Bradley Cooper.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.