"Shallow", coloana sonora a filmului "A star is born", a castigat premiul Oscar pentru "cel mai bun cantec original", piesa fiind interpretata live de catre Lady Gaga si Bradley Cooper la cea de-a 91-a gala de decernare a premiilor Oscar. Momentul intim dintre cei doi, insa, a starnit un val de comentarii pe retelele de socializare.

"Nu exista nicio persoana pe aceasta planeta in afara de tine (n.r. Coper) care sa fi putut canta acest cantec cu mine. Multumim pentru ca ai avut incredere in noi", a spus Lady Gaga dupa castigarea premiului, conform digi24.ro.

Fara a fi anuntati in prealabil, Lady Gaga si Bradley Cooper au urcat pe scena pentru a interpreta piesa "Shallow", momentul lor starnind un val de comentarii:

"Nimeni nu a anuntat ca vor veni pe scena! Ce se intampla?", se remarca un comentariu pe Twitter.

"Stau aici si ma gandesc cat de apropiate sunt fetele lor", arata un alt utilizator Twitter.

"De ce m-am ridicat dintr-o data in picioare sa-i aplaud?".

"«Shallow» este pur si simplu magnific. Felicitari tuturor scriitorilor. Lady Gaga este fenomenala!".

De curand, cantareata Lady Gaga s-a despartit de logodnicul ei, Christian Carino,care ii este si agent, dupa o relatie de doi ani. Aceasta veste a aprins si mai tare imaginatia fanilor, care i-au solicitat actorului sa se desparta de Irina Shayk.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.