Fotomodele, designeri de renume, personalitati din lumea modei si case de creatie din lumea intreaga deplang disparitia ''genialului'' Karl Lagerfeld, care a decedat marti, potrivit AFP.

"Odihneste-te in pace, draga Karl, multumesc pentru toata stralucirea... multumesc pentru ca ai adus atat de multa frumusete si lejeritate in aceasta lume atat de apasatoare, atat de multe culori in atata cenusiu, atat de multa viata in aceasta epoca stinsa. Cred ca nu ti-ar fi placut prea multe lacrimi, prea multe flori si coroane, dar o sa ne lipsesti foarte mult. Mie si lumii intregi," a scris Carla Bruni pe Instagram.

Citeste si: Karl Lagerfeld a murit

View this post on Instagram

Dear Karl, thank you for all the sparkles .... thank you bringing beauty and lightness in our world, so much color in the darkness, so much wit in our dull days. I think you wouldn’t have wished for too many tears, too many flowers or laurels, but you will be deeply missed. The whole world and I will miss you. RIP 🙏 Cher Karl, merci pour toutes ces étincelles ✨.... merci d’avoir apporté tant de beauté et de légèreté dans ce monde si lourd, tant de couleurs dans cette grisaille, tant d’esprit dans cette époque éteinte. Je crois que vous n’auriez pas aimé trop de larmes, trop de fleurs ou de couronnes mais vous allez beaucoup manquer. À moi comme au monde entier.

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on


"Karl, geniul tau a marcat vietile multor oameni, printre care si pe cea a lui Gianni si a mea. Nu vom uita niciodata talentul tau extraordinar si inspiratia ta infinita. Am avut multe de invatat de la tine," a scris creatoarea Donatella Versace pe Instagram.


"Aceasta veste m-a intristat foarte mult. Karl a fost un geniu si a fost mereu foarte delicat si generos cu mine, la nivel personal si profesional," a postat Victoria Beckham pe Instagram.
Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Citeste si: Karl Lagerfeld: 10 lucruri mai putin stiute despre excentricul designer, supranumit Kaiserul modei

"Ultimul mare geniu din perioada Yves Saint Laurent care pleaca dintre noi"

"Un om de calitate, un spirit viu, cu o inteligenta rafinata si o cultura exceptionala. Estet si designer fara egal, care a transformat profesia, moda si universul produselor de lux, face parte dintre cei pentru care creativitatea, dar si personalitatea, au marcat vremurile noastre pentru totdeauna", a declarat pentru AFP François-Henri Pinault, directorul companiei de lux Kering.
Citeste si:
10+ aparitii sobre ale Victoriei Beckham, cu adevarat memorabile
Alb sau negru? 10+ aparitii...

"Este ultimul mare geniu din perioada Yves Saint Laurent care pleaca dintre noi. A fost un barbat foarte special, extraordinar, plin de talent, de inteligenta, de cultura (...) a fost neobosit. Cred ca nu dormea foarte mult, se trezea foarte devreme, citea enorm, calatorea foarte mult (...). Putea fi rautacios, isi cultiva aceasta rautate, dar putea fi si foarte generos," a declarat la RTL creatoarea de moda Nathalie Rykiel, fiica si mostenitoarea Soniei Rykiel, potrivit Agerpres.

"Odata cu moartea lui Karl Lagerfeld, s-a stins un geniu creativ care a contribuit la transformarea Parisului in capitala mondiala a modei, iar Fendi, intr-una dintre cele mai inovatoare case de moda italiene. Ii datoram foarte multe", a declarat pentru AFP Bernard Arnault, directorul companiei de bunuri de lux LVMH.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.