Actrita si cantareata Mandy Moore a marturisit ca se simtea "extrem de trista" in timpul mariajului cu Ryan Adams, informeaza Press Association.

Aceste dezvaluiri au fost facute intr-un podcast, inregistrat inainte ca vedeta si alte sase femei sa-l acuze pe artist de diverse grade de abuz.

Un avocat al lui Adams a negat acuzatiile de abuz, aparute pentru prima data la inceputul acestei luni in publicatia New York Times.

Moore, in varsta de 34 de ani, a fost casatorita cu Adams (44 de ani) intre 2009 si 2016.

Potrivit lui Mandy, cariera sa a avut de suferit atunci artistul a devenit dependent de ea, precizand ca relatia cu acesta "avea o dinamica total nesanatoasa".

"Simteam ca ma inecam. Era atat de nerezonabil si de nesustenabil si ma simteam atat de singura. Eram extrem de trista. Ma simteam atat de singura cu el"
, a declarat ea in podcastul WTF cu Marc Maron.

Moore a cunoscut faima inca din adolescenta in timp ce juca in filme cum ar fi "The Princess Diaries". Din 2016, actrita poate fi admirata in serialul "This Is Us".

Potrivit vedetei, mariajul sau cu Adams nu putea "rezista" daca ea lucra full-time. "A devenit foarte clar ca atunci cand lucram, lucrurile se destramau complet acasa".

"Nu mi-am putut face treaba deoarece incercam in mod constant sa acord atentie acestei persoane care avea nevoie de mine si nu ma lasa sa fac nimic altceva"
, a marturisit ea.

Moore, care s-a casatorit cu Taylor Goldsmith in 2018, a fost una din cele sapte femei care au declarat pentru New York Times ca Adams s-a comportat abuziv fata de ele, scrie Agerpres.

Potrivit New York Times, una dintre aceste femei - o muziciana in varsta de 20 de ani - a declarat ca artistul a avut conversatii inadecvate cu ea atunci cand avea 15 - 16 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.