Cantareata Katy Perry a confirmat vineri ca s-a logodit cu actorul Orlando Bloom de Valentine's Day, dupa o relatie de trei ani, relateaza Mail Online si Press Association.

Cantareata de 34 de ani si actorul de 42 de ani au postat aceeasi fotografie pe Instagram, pe degetul lui Perry putandu-se vedea un inel mare cu pietre albe si roz, iar pe fundal o camera plina de baloane rosii in forma de inima.

Mama lui Katy, Mary Hudson, a confirmat informatia pe Facebook, postand imagini ale propunerii emotionante alaturi de mesajul: "uitati cine s-a logodit aseara".

Katy Perry si Orlando se afla intr-o relatie din ianuarie 2016, insa au discutat rareori in public despre legatura lor, scrie Agerpres.

Cantareata americana a mai fost casatorita cu comediantul britanic Russell Brand, reluand legatura cu acesta in octombrie 2010, insa s-au despartit 14 luni mai tarziu.

Orlando Bloom, care a fost casatorit cu supermodelul Miranda Kerr in perioada 2010-2013 si cu care are un baietel de 8 ani, a devenit extrem de cunoscut pentru rolul din trilogia "Lord of the Rings" si cel din seria "Pirates of the Caribbean".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.