Daniel Radcliffe, Jodie Comer, Tom Holland si Letitia Wright se numara printre vedetele europene cu varsta sub 30 de ani celebrate pentru influenta pe care o exercita in industria divertismentului, relateaza marti Press Association.

Actorii se alatura altor douazeci si sapte de vedete europene din lumea divertismentului incluse pe lista ''30 sub 30'', alcatuita de Forbes.

Muzicieni precum Jess Glynne, George Ezra si Stefflon Don sunt de asemenea nominalizati in aceasta lista.

In total, 300 de tineri ''provocatori, vizionari si vedete in devenire'' din Europa figureaza in aceasta lista care cuprinde si alte categorii precum sportivi, antreprenori sociali, oameni de stiinta si persoane din domeniul tehnologiei, productiei, retail si media.

Fiecare categorie scoate in evidenta 30 de persoane cu varsta sub 30 de ani care s-au remarcat in domeniul pe care il reprezinta si care au oportunitatea de a produce o schimbare in urmatoarea jumatate de secol.

Interpretul personajului Harry Potter, actorul Daniel Radcliffe, in varsta de 29 de ani, este celebrat de Forbes pentru faptul ca si-a continuat cariera chiar si dupa succesul gigantic de care s-a bucurat datorita filmului cu vrajitori, iar Jodie Comer, in varsta de 25 de ani, a fost apreciata astfel pentru rolul detinut in serialul ''Killing Eve''.

Tom Holland, recompensat cu premiul Bafta Rising Star in anul 2017, s-a remarcat prin interpretarea rolului Spider-Man din productiile incluse in aceasta franciza cinematografica.

Letitia Wright
, in varsta de 25 de ani, laudata pentru rolul sau din filmul ''Black Panther'', se numara printre proaspetii castigatori ai premiilor atribuite la gala BAFTA 2019, ea obtinand trofeul Rising Star Award.

Alti actori inclusi pe lista Forbes sunt Joe Alwyn (''The Favourite''), Lily James (''Mamma Mia! Here We Go Again''), Will Poulter (''We're The Millers'') si Anya Taylor-Joy (''Split'').

Cantaretele Jorja Smith, Sigrid, Ella Mai, rapperul Octavian si producatorul Mura Masa se numara de asemenea printre vedetele incluse in lista Forbes.

Potrivit Forbes, vedetele au fost alese si verificate in cadrul unui proces desfasurat in trei etape, cele 300 de nume rezultand in urma a 8.000 de aplicari online, alte personalitati fiind propuse de un juriu format din experti in cadrul fiecarei categorii, scrie Agerpres.

Citeste si:
Rihanna, cea mai bogată cântăreață din lume, a devenit miliardară
Rihanna, cea mai bogată...

Lista este compusa din participanti din 56 de tari din Europa.

''Am cautat prin toata Europa pentru a identifica 300 dintre cei mai revolutionari antreprenori, inovatori si provocatori din zece sectoare diferite, cu influenta la nivel regional si mondial''
, a declarat Alex Wood, editor pentru Europa al Forbes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.