In ciuda numeroaselor contriverse si critici, HBO isi mentine decizia de difuza documentarul, in care megastarul este acuzat de acte de pedofilie.

Documentarul, care a avut premiera luna trecuta la Festivalul de Film Sundance, SUA, va fi difuzat in luna martie de HBO, noteaza adevarul.ro.

Documentarul, care isi ia numele de la extravaganta ferma construita de artist in California, a fost realizat de Dan Reed.

Producatorii "Leaving Neverland" au confirmat pentru revista de specialitate Rolling Stone ca cei doi barbati care il acuza pe Michael Jackson sunt coregraful Wade Robson, care a depus o plangere in 2013 impotriva regretatului cantaret, si James Safechuck, care i-a dat in judecata pe mostenitorii lui Michael Jackson.

Ambele cazuri au fost respinse in 2017.

Mostenitorii lui Michael Jackson au descris drept ''scandalos si patetic'' documentarul care-l acuza pe regretatul artist de agresiuni sexuale. "Iata o alta opera extravaganta, o tentativa scandaloasa si patetica de a exploata si de a face profit de pe urma lui Michael Jackson", au precizat mostenitorii cantaretului intr-un comunicat difuzat de mai multe mass-media din SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.