Mass-media o hartuieste pe Meghan Markle la fel cum a facut cu printesa Diana, care si-a pierdut viata intr-un accident de masina la Paris in timp ce era urmarita de paparazzi, a declarat marti actorul George Clooney, relateaza Reuters.

George Clooney si sotia lui, Amal, au participat la nunta lui Meghan Markle cu printul Harry, fiul printesei Diana, anul trecut, cand actrita americana a devenit cel mai nou membru al familiei regale britanice.

Ducesa de Sussex asteapta primul ei copil, fapt care a suscitat imediat interesul mass-media.

"Pur si simplu o urmaresc pe Meghan Markle peste tot, este vanata si denigrata. Este o femeie insarcinata in sapte luni si este vanata si hartuita la fel ca printesa Diana, istoria se repeta", a declarat Clooney pentru revista australiana WHO.

La sfarsitul saptamanii trecute, in presa au aparut detalii despre o scrisoare intima pe care Meghan i-ar fi trimis-o tatalui ei.

"Nu va pot spune cat de frustrant este sa vad facuta publica o scrisoare din partea unei fiice catre tatal ei, cred ca este un lucru iresponsabil si sunt surprins de asta"
, a declarat George Clooney.

Luna trecuta, cinci prieteni apropiati de-ai lui Meghan Markle au declarat pentru revista People ca ducesa a fost victima unor "minciuni si neadevaruri" si a unei campanii de hartuire si s-au declarat ingrijorati ca aceste lucruri i-ar putea afecta pe ea si pe bebelus, scrie Agerpres.

In 2016, la scurt timp dupa ce relatia lor a devenit publica, printul Harry a facut o declaratie rara in care a criticat mass-media pentru ca a intrat in viata privata a lui Meghan, spunand ca presa a supus-o "unui val de abuzuri si hartuiri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.