Cantareata Taylor Swift nu a participat la gala de decernare a premiilor Grammy, desfasurata duminica seara la Los Angeles, potrivit Press Association.

Taylor Swift a preferat sa fie alaturi de iubitul sau, actorul Joe Alwyn, la ceremonia BAFTA.

Desi era nominalizata pentru un Grammy la categoria ''cel mai bun album vocal pop'', cantareata a publicat, pe o retea de socializare, o fotografie a sa in capitala Marii Britanii, insotita de textul ''ma pregatesc sa acord niste felicitari'', dupa ce ''The Favourite'', filmul in care joaca Joe Alwyn, a primit sapte premii la gala BAFTA.

Citeste si: Lista castigatorilor premiilor Grammy 2019/ VIDEO

Cantareata s-a aflat in public la ceremonie, iar scenaristul Safraz Manzoor a scris pe Twitter: "Incerc sa-mi dau seama daca am curajul sa o salut pe Taylor Swift".

Intr-o fotografie publicata de jurnalistul Dan Wooton, Swift si Alwyn se imbratiseaza la cina care a urmat galei de decernare a premiilor BAFTA, o seara incununata de succes pentru comedia neagra ''The Favourite'', care le are in rolurile principale pe Olivia Colman, Rachel Weisz si Emma Stone, scrie Agerpres.

Cuplul a fost ulterior fotografiat iesind tinandu-se de mana din sediul British Vogue si din Tiffany&Co, dupa gala BAFTA.

Swift, una dintre artistele cu cele mai mari vanzari de albume din lume, a compus numeroase melodii despre relatiile sale, existand voci care speculeaza ca multe dintre melodiile de pe cel mai recent album, ''Reputation'', vorbesc despre Alwyn.

Citeste si: 10 lucruri pe care nu le stiai despre Taylor Swift, artista care a doborat record dupa record


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.