Actrita premiata cu Oscar Jennifer Lawrence, una dintre cele mai cunoscute vedete de film din lume, s-a logodit cu iubitul sau, director al unei galerii de arta din New York, informeaza miercuri Press Association si Reuters citand informatii publicate de media americane.

Viitorul sot al actritei Jennifer Lawrence este Cooke Maroney, in varsta de 34 de ani, au confirmat reprezentantii vedetei pentru revista People.

Lawrence, in varsta de 28 de ani, a fost vazuta recent purtand un ''inel imens'' si bucurandu-se alaturi de Maroney de ceea ce parea a fi o cina festiva, la un restaurant cu specific francez din New York City, conform Page Six, specializata in publicarea de informatii mondene.

Jennifer Lawrence a fost recompensata cu premiul Oscar pentru cea mai buna actrita datorita rolului interpretat in comedia romantica ''Silver Linings Playbook'' din 2012.

Cunoscuta si pentru interpretarea eroinei Katniss Everdene din seria de succes ''Hunger Games'', Lawrence a fost nominalizata la alte trei premii Oscar pentru rolurile din ''Winter's Bone'', ''American Hustle'' si ''Joy''.

Maroney este directorul unei galerii de arta din cadrul Gladestone Gallery din New York, conform USA Today.

Managerul actritei sau purtatorul de cuvant al companiei de relatii publice care o reprezinta nu au putut fi contactati miercuri dimineata pentru a oferi detalii cu privire la acest subiect, noteaza Reuters.

Nu a fost anuntata deocamdata data la care va avea loc nunta.

Cei doi au fost vazuti impreuna de numeroase ori incepand din iunie 2018, noteaza Press Association.
Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Lawrence a avut anterior relatii cu liderul trupei Coldplay, Chris Martin, actorul Nicholas Hoult si producatorul de film Darren Aronofsky, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.