Actorul irlandez Liam Neeson a declarat, in cadrul unui interviu acordat publicatiei The Independent, ca a umblat cateva zile inarmat, pentru a ucide un om, astfel incat sa se razbune, dupa ce o prietena buna de-a lui fusese violata.

"Mi-a spus ca a fost violata. Dar s-a descurcat in aceasta situatie intr-un mod extraordinar. Insa reactia mea imediata a fost... Am intrebat-o daca-l stie pe violator. Mi-a spus ca nu. Ce culoare avea? Ea a raspuns ca era vorba de "o persoana de culoare". Am bantuit prin diverse zone cu o bata, in speranta ca ma va aborda cineva. Imi este rusine sa spun aceste lucruri. Am facut asta cam o saptamana, sperand sa iasa dintr-un bar vreun 'ticalos negru' si se va lua de mine. Intelegeti? Astfel incat... sa-l omor.

A fost ingrozitor, ingrozitor, cand mi-am venit in fire in cele din urma si mi-am zis: 'Ce naiba faci'? Provin dintr-o societate - am crescut in Irlanda de Nord in timpul Tulburarilor - si de aceea inteleg nevoia de a te razbuna. Dar asta duce doar la alte crime si de acolo la si mai multe crime. Intelegeti? Irlanda de Nord sta marturie. Si tot ce se intampla in lume, toata violenta asta, dovedeste acest lucru", a spus Neeson, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.