Desi cunoscuta vedeta-pop americana Ariana Grande este o vegetariana convinsa, ea si-a facut - din greseala - un tatuaj in caractere japoneze, care face referire la un traditional gratar japonez, relateaza joi AFP.

Cantareata in varsta de 25 de ani a vrut sa-si tatueze pe palma mainii in caractere japoneze traducerea titlului celei mai recente piese ale sale: '7 Rings' (7 Inele).

Ea a postat apoi pe Instagram noul sau tatuaj, o imagine pe care ulterior s-a grabit sa o stearga.

Internautii i-au atras atentia ca din cauza unei greseli de ortografie, tatuajul ei nu face referire la cele 7 inele, ci la un gratar specific japonez cu carbune de lemn.

Potrivit capturilor de pe ecran, aparute pe tweeturi deja anulate, Ariana Grande a recunoscut ca a uitat sa-si treaca unul dintre caractere, dar a precizat ca pielea din palma se regenereaza usor si ca poate eventual sa-si refaca tatuajul, scrie Agerpres.

Clipul piesei '7 Rings', lansat la jumatatea lunii ianuarie, este deja un succes pe YouTube cu peste 100 de milioane de vizualizari si s-a clasat pe primul loc al celor mai bine vandute single-uri din SUA.

Viitorul album al tinerei vedete, extrem de populara in randul publicului adolescent, urmeaza sa fie lansat la 8 februarie, cu cateva zile inainte de traditionala sarbatoare a indragostitilor Valentine's Day.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.