Actrita americana Gwyneth Paltrow a fost data in judecata de un barbat care sustine ca aceasta i-a provocat rani la cap si la coaste in timp ce schia pe o partie din statiunea montana Deer Valley din Park City, Utah.

Terry Sanderson, fost optometrist (n.r. ramura a medicinei care se ocupa cu cercetarea si masurarea defectelor de vedere) in varsta de 72 de ani, a povestit, in cadrul unei conferinte de presa, cum actrita Gwyneth Paltrow l-a accidentat pe o partie de ski pentru incepatori.

Barbatul a spus ca schia in Deer Valley Resort Park City, Utah, in februarie 2016, cand vedeta americana, pierzand controlul, a intrat in el cu putere. Ambii au cazut la pamant, insa Gwyneth s-a ridicat, lasandu-l pe barbat sa zaca ranit.

Purtatoarea de cuvant a actritei sustine ca acest proces este nefondat si neaga toate acuzatiile aduse.

"Acest proces este nefondat si credem ca se va face dreptate", a spus purtatoarea de cuvant, potrivit News.ro.

Acuzatorul sustine ca a avut nevoie de aproape trei ani pentru a depune plangere din cauza ca a avut probleme cu picioarele, cu avocatii anteriori si nu a putut functiona corect din cauza contuziei si cere despagubiri de 3,1 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.