O cantareata americana a avut parte de reactii mixte dupa ce a dezvaluit fanilor noul sau tatuaj pe social media, informeaza BBC.

Este vorba despre Kelsy Karter, o fana impatimita a lui Harry Styles, Kelsy a ales sa isi tatueze fata fostului membru al formatiei One Direction pe obrazul drept.

O parte dintre fanii artistei de pe Twitter nu s-au aratat insa prea incantati de tatuajul "socant" al vedetei, facand glume legate de abuzul de droguri sau recomandand branduri de machiaj pentru a-l acoperi.

La inceputul lunii ianuarie, Kelsey declarase ca planuieste ceva pentru ziua de nastere a lui Harry pe 1 februarie.

De cand Kelsy si-a dezvaluit noul tatuaj, fanii de pe Twitter s-au intrebat daca nu era suficienta o felicitare pentru ziua artistului, in timp ce unii au sustinut ca tatuajul ar fi fals, scrie Agerpres.

Artistul care a realizat tatuajul, Romeo Lacoste, a tatuat in trecut vedete precum Kendrick Lamar, Swae Lee, Jason Charles si Justin Bieber.

Romeo a postat pe Instagram o fotografie cu Kelsy alaturi de mesajul: "Nu-mi vine sa cred ca Kelsy Karter si-a facut un tatuaj cu Harry Styles pe fata".

View this post on Instagram

mama, look what i made me do

A post shared by Kelsy Karter (@kelsykarter) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.