Filmul autobiografic al lui Shia LaBeouf, "Honey Boy", a fost primit cu ovatii la premiera de la Eccles Theater, vineri seara, in cadrul Festivalului de Film Sundance, transmite publicatia Variety.

Filmul, realizat dupa un scenariu scris de LaBeouf, se petrece in anii 2000, pe cand tanarul Shia cunostea celebritatea cu Disney si se concentreaza asupra relatiei cu tatal sau alcoolic, interpretat chiar de Shia LaBeouf. Personajul bazat pe actor poarta numele Otis Lort si este interpretat de Noah Jupe in perioada adolescentiei si apoi, ca adult de Lucas Hedges, scrie Agerpres.

LaBeouf a scris primul sau scenariu in urma cu cativa ani, dupa o perioada petrecuta intr-o clinica de reabilitare. "Este ciudat sa-ti fetisizezi suferinta si sa o transformi intr-un produs", a declarat actorul de pe scena cinematografului Eccles. "Si te simti vinovat pentru asta. M-am simtit foarte egoist. Intreaga chestie mi-a parut foarte egoista. Nu am scris acest scenariu gandindu-ma ca as putea ajuta pe cineva. Nu acesta a fost scopul meu. Pur si simplu simteam cum totul in viata mea se destrama", a adaugat el.

Dupa ce a scris acest scenariu, l-a trimis prietenei sale, realizatoarea de documentare Alma Har'el, care a decis sa faca din "Honey Boy" primul sau film artistic. "Initial, ne-am gandit sa facem un film cu un parcurs liniar. Incepe cu tanarul Otis", a explicat Har'el, adaugand insa ca apoi au luat decizia de a suprapune scene din trecut si din prezentul personajului, pentru a reflecta mai bine durerea pe care Otis inca o resimte ca adult din cauza relatiei cu tatal sau alcoolic.

Shia LaBeouf si tatal sau, Jeffrey Craig LaBeouf, nu s-au mai vazut de ani de zile. Insa la sedinta de intrebari si raspunsuri de dupa premiera actorul a dezvaluit ca recent a reluat legatura cu tatal sau. "Inainte de asta, nu mai vorbisem cu tatal meu de sase, sapte ani. Dar acum vorbim din nou".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.