Comerciantii de lapte din sudul Indiei s-au plans politiei cu privire la fanii unor vedete de cinema care fura cantitati imense de lapte, informeaza DPA.

Fanii ar fura laptele pentru a-l turna peste afisele si posterele cu idolii lor.

Hindusii toarna de obicei lapte peste statuile zeitatilor, in cadrul ritualurilor din temple, insa multi fani au preluat aceasta practica, in speranta ca va purta noroc filmului sau actorului preferat.

Mai multe furturi de lapte au fost inregistrate in statul sudic Tamil Nadu dupa ce actorul Silambarasan a postat marti un videoclip in care cerea fanilor sa-i celebreze viitorul sau film, turnand lapte din "recipiente uriase" peste afisele si posterele cu acesta, au relatat mass-media locale.

Circa 10.000 de litri de lapte au fost furati in acest stat incepand de miercuri, provocand pierderi uriase comerciantilor, a indicat SA Ponnusamy, proprietarul unui magazin care comercializeaza lapte si presedinte al Milk Dealers Employees Welfare Association din Tamil Nadu, scrie Agerpres.

"Douazeci la suta din populatia statului este extrem de saraca, mii de copii nu au acces la lapte si sufera de malnutritie. O astfel de risipa e criminala. Aceste staruri ar trebui sa inceteze sa indrume gresit oamenii", a declarat Ponnusamy, care a depus si o plangere la politie in acest sens.

Laptele este lasat in fata magazinelor de catre furnizori in primele ore ale diminetii, iar fanii il fura, probabil, in aceasta perioada, cand ramane nepazit.

Potrivit lui Ponnusamy, laptele continua sa fie irosit in timpul lansarii filmelor, in pofida apelurilor facute vedetelor de a-i convinge pe oameni sa puna capat acestei practici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.