Cantareata americana Bebe Rexha, a carei masura la haine este 40, a denuntat mai multi designeri care au refuzat sa o imbrace pentru ceremonia de acordare a premiilor Grammy, deoarece este "prea grasa", informeaza AFP.

"Echipa mea a contactat numerosi designeri si multi dintre ei au refuzat sa ma imbrace pentru ca sunt prea grasa", a declarat furioasa vedeta newyorkeza pe contul sau de Twitter.

In varsta de 29 de ani, Bebe Rexha nominalizata la categoria "Cel mai bun artist nou", una dintre cele patru categorii majore ale Grammy Awards, premiile industriei muzicale americane, a caror gala va avea loc la Los Angeles in data de 10 februarie.

"Daca marimea 38-40 este prea mare, atunci nu vreau sa va port nenorocitele voastre de haine"
, a comentat cantareata, al carei hit "Meant to Be", care a ajuns pe locul al doilea in Billboard Hot 100, i-a adus o alta nominalizare, la categoria "celui mai bun duo country".

"Spuneti de fapt ca toate femeile care poarta 40 sau peste nu sunt frumoase si nu pot sa va poarte rochiile", a adaugat ea ea.Conform unui studiu realizat de Plunkett Research, publicat in 2018, 68% dintre femeile americane au peste masura 44.

Dupa denuntul sau, artista a primit sprijinul mai multor designeri, printre care si pe cel al lui Christian Siriano, care si-a oferit serviciile, amintind ca a imbracat-o pe Bebe Rexha in mai multe ocazii, scrie Agerpres.

Siriano, printre primii designeri care a inclus in prezentarile sale din cadrul Saptamanii Modei din New York modele plus-size, a sarit si in ajutorul actritei Leslie Jones, in 2016.

Mai multi designeri mai putini cunoscuti, printre care Tanya Taylor, s-au oferit la randul lor sa ofere tinute lui Bebe Rexha, nascuta in Brooklyn, din parinti de origine albaneza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.