Cantaretul american de R&B Chris Brown, acuzat de viol de o femeie, la Paris, a fost eliberat din arest, marti seara, fara a fi cercetat in acest stadiu.

Chris Brown a fost arestat, luni, la Paris, impreuna cu alte doua persoane, sub suspiciunea de viol. O tanara in varsta de 24 de ani a declarat ca ar fi fost violata in camera cantaretului din hotelul Mandarin Oriental, in noaptea de 15 ianuarie.

Toti trei au fost eliberati marti seara, fara a fi urmariti, a indicat Parchetul din Paris, precizand totusi ca investigatiile vor continua.

Dupa eliberarea sa, Chris Brown a transmis un mesaj pe retelele sociale prin care a negat faptele de care este acuzat.

"Vreau sa clarific acest lucru… Este fals si foarte multe porcarii. Niciodata!!! Pentru fiica si familia mea, acest lucru este lipsit de respect si este contrar caracterului si moralei mele", a scris el pe Instagram, alaturi de o imagine care spune "Aceasta nenorocita minte", potrivit Libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.