Fiul lui Lionel Richie, Miles Brockman Richie, a fost retinut de politie pe aeroportul londonez Heathrow dupa ce a intrat intr-o altercatie cu fortele de ordine si a inceput sa sustina ca are asupra sa o bomba, transmite TMZ.com.

Conform sursei citate, Miles s-a enervat ca nu i-a fost permisa imbarcarea intr-un avion si a pretins ca are o bomba in bagajul de mana pe care o va detona daca nu i se permite sa urce la bord, apoi a lovit un agent de securitate care a intervenit pentru a-l calma.

"Sambata, 19 ianuarie, un barbat in varsta de 24 de ani a fost retinut pentru ca a sustinut ca are o bomba asupra sa si a provocat o altercatie, in acea dimineata, in Terminalul 5 al aeroportului Heathrow",
conform unui comunicat al politiei londoneze care a refuzat sa confirme identitatea tanarului retinut.

Conform TMZ, Miles Richie a primit un avertisment din partea politiei si a fost eliberat, scrie Agerpres.

La randul sau, Lionel Richie nu a comentat, pana in momentul publicarii acestor informatii, incidentul prin care a trecut fiul sau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.