Actorii Brad Pitt si Charlize Theron ar forma cel mai nou cuplu de la Hollywood, relateaza The Sun.

Relatia celor doi ar fi inceput de Craciun, iar cel care le-ar fi facut cunostinta ar fi fost chiar Sean Penn, fostul sot al actritei sud-africane. "Ei erau prieteni de ceva timp, in mod ironic, prin Sean Penn, dar lucrurile s-au dezvoltat", a declarat un apropiat.

Cei doi ar fi fost vazut impreuna saptamana trecuta, pe 12 ianuarie, la un eveniment monden, in cadrul caruia a fost proiectat filmul Netflix "Roma".

"Ea a baut un cocktail cu votca, in timp ce el a baut numai apa minerala. El a cuprins-o cu mana pe la spate, iar la un moment dat i-a facut cu ochiul. Amandoi par cu adevarat fericiti",
a declarat o sursa.

Presa relateaza ca deocamdata Charlize Theron nu i-ar fi cunoscut pe cei sase copii lui Brad Pitt, cu toate ca dupa Craciun cei doi ar fi petrecut mult timp impreuna la resedinta lui Pitt din California.

In anul 2015, Charlize Theron si actorul american Sean Pean s-au despartit, punand astfel capat unei relatii care a durat aproximativ 18 luni.

In ceea ce il priveste pe Brad Pitt, de curand, in luna decembrie, el si Angelina Jolie au ajuns la un acord privind custodia copiilor, evitand astfel un proces. Jolie a inaintat actele de divort in 2016, iar fostul "cuplu de aur" de la Hollywood a fost angrenat intr-o disputa privind custodia celor sase copii minori. Procesul privind custodia copiilor urma sa inceapa la 4 decembrie, insa cei doi au reusit sa ajunga la un acord, a anuntat o avocata a actritei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.