Dupa ce in spatiul public s-a lansat o informatie legata de costul un eveniment organizat la Cluj cu ocazia zilei sale de nastere, actorul Florin Piersic a reactionat pe retelele de socializare, sustinand ca jurnalistii ori sunt rauvoitori, ori dezinformati.

"Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau... Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., 'bani publici'. Nu se mai satura ziarele de stiri 'de senzatie'. Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii. Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful 'Florin Piersic'.

La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi... Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!", a scris Florin Piersic pe Facebook.

La spectacolul "Pe cararile vietii… cu Florin Piersic" ar fi fost pana la acest moement rezervate toate cele peste 700 de locuri din sala. Evenimentul urmeaza sa aiba loc sambata, 26 ianuarie 2019, noteaza cotidianul.ro.

Marele actor Florin Piersic implineste pe data de 17 ianuarie varsta de 83 de ani. Florin Piersic s-a nascut in 27 ianuarie 1936, la Cluj-Napoca, si a jucat de-a lungul carierei in numeroase filme, printre care "Mihai Viteazul", "Drumul oaselor", "Pintea", "Columna", dar si in piese de teatru.

Actorul a fost decorat, printre altele, cu Ordinul Meritul Cultural in 1967, iar in anul 2002, cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.