Kim Kardashian a anuntat ca va avea al patrulea copil, prin intermediul unei mame surogat, confirmand ca ea si sotul sau, Kanye West, asteapta un eveniment fericit, relateaza marti AFP.

Dupa mai multe zile de zvonuri, Kim Kardashian, vedeta de reality show cu aproape 125 de milioane de fani pe Instagram, a indicat intr-un interviu acordat televiziunii americane ca in familia sa isi va face aparitia ''in curand'' un nou baiat.

Vestea este "in aer", a declarat Kim Kardashian, luni seara, la emisiunea lui Andy Cohen. "M-am imbatat la petrecerea noastra din Ajunul Craciunului si am spus catorva persoane. Nu-mi amintesc cui i-am spus pentru ca eu nu ma imbat niciodata'', a explicat vedeta.

Viitorul bebelus se va alatura lui Chicago, o fetita nascuta in ianuarie anul trecut, tot prin intermediul unei mame surogat, si primilor doi copii ai cuplului - North, o fetita in varsta de cinci ani, si Saint, un baietel de trei ani, scrie Agerpres.

Kim Kardashian, in varsta de 38 de ani, a explicat motivele pentru care a recurs la o mama purtatoare, precizand ca sufera de o problema la nivelul placentei, care a creat complicatii grave in timpul celei de-a doua sarcini si i-ar putea pune viata in pericol in cazul in care ar ramane din nou gravida.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.