Cantaretul columbian Maluma a fost supus unei interventii chirugicale pentru ruptura de ligament la unul din genunchi, o operatie pe care a amanat-o mai mult de un an, au informat apropiati ai artistului citati marti de EFE.

Paola Espańa, agentul de presa al artistului columbian, a asigurat ca Maluma (24 de ani) a fost supus luni unei "interventii chirurgicale preventive la genunchi pentru ruptura de ligament. El a amanat interventia mai mult de un an ca urmare a angajamentelor si a turneului sau din 2018".

"In februarie el va fi gata sa urce pe scena, iar curand va avea pregatit si noul sau single si album", a precizat Paola Espańa pe contul sau de Instagram.

La randul sau, Maluma s-a aratat optimist si a scris pe retelele de socializare: "Sa fim mereu pozitivi".

Maluma, pe numele real Juan Luis Londońo, a castigat anul trecut primul sau trofeu la premiile Grammy Latino la categoria Cel mai bun Album Vocal Pop Contemporan pentru discul 'F.A.M.E.', scrie Agerpres.

De asemenea, artistul a primit saptamana trecuta sapte nominalizari la gala Premio Lo Nuestro 2019, care recompenseaza cei mai de succes artisti de muzica latino din SUA si care va avea loc la 22 februarie.

View this post on Instagram

Siempre andamos positivos ...✌🏻

A post shared by MALUMA (@maluma) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.