Organizatorii premiilor muzicale iHeartRadio Music Awards au anuntat, miercuri, artistii nominalizati la aceste trofee, care se vor decerna pe 14 martie la Los Angeles.

Cantareata este nominalizata la opt categorii, printre care 'Artista feminina a anului' si 'Artista de hip-hop a anului', aflandu-se, de asemenea, pe lista colaborarilor cu grupul Maroon 5 ('Girls Like You') si interpretii reggaeton Bad Bunny si J Balvin ('I Like It').

Alti artisti care au primit nominalizari la cea de-a 6-a editie a iHeartRadio Music Awards sunt, printre altii, Drake, Ariana Grande, Post Malone sau Imagine Dragons.

Ei isi vor imparti premiile in cele peste 40 de categorii, printre care 'Cel mai bun grup al anului', 'Cea mai buna colaborare', 'Cel mai bun artist pop' sau 'Cel mai bun artist dance'.

Unele categorii vor fi desemnate prin votul publicului, precum 'Cel mai bun video muzical', 'Cantecul care ne-a lasat in stare de shock', 'Mascota cea mai draguta a unui artist', sau 'Cele mai bune versuri', scrie Agerpres.

"Nu este un mister pentru nimeni, nominalizatii la iHeartRadio Music Awards de anul acesta sunt 'Who's Who' ai muzicii. Sunt artisti si cantece pe care ascultatorii nostri nu s-au saturat sa le auda anul trecut. Va fi un spectacol de neuitat", a declarat intr-un comunicat presedintele iHeartMedia Entertainment Enterprises, John Sykes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.