Ed Sheeran va fi judecat pentru plagierea piesei lui Marvin Gaye "Let's Get It On". Desi cantaretul a cerut ca procesul sa fie anulat, cererea sa a fost respinsa, potrivit bbc.com, citat de Mediafax.

Ed Sheeran este acuzat ca a plagiat piesa lui Marvin Gaye "Let's Get It On" (1973) cand a compus hitul sau "Thinking Out Loud" (2014), care fost recompensat cu doua premii Grammy, pentru cantecul anului si cea mai buna interpretare pop solo.


Procesul a fost intentat la o instanta din New York, iar, potrivit documentelor, ED Sheeran a copiat aspecte legate de melodie, ritm, armonii, tobe, bass, tempo etc.

Este pentru a doua oara cand Sheeran este dat in judecata pentru plagierea piesei lui Gaye, iar artistul britanic a negat deja acuzatiile.

Cantaretul britanic Ed Sheeran, detinator a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, a fost cel mai bine vandut artist al anului 2017.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.