Un serial dramatic produs de postul de televiziune american AMC a detronat pentru prima data in ultimii sase ani superproductia HBO "Game of Thrones" si a devenit cel mai piratat serial TV in 2018, potrivit site-ului thewrap.com.

Este vorba despre "The Walking Dead".

In urma cu cateva zile, TorrentFreak, un blog dedicat celor mai noi informatii si tendinte de pe site-urile specializate in partajarea de fisiere, a publicat lista sa anuala ce cuprinde Topul 10 al celor mai piratate seriale TV (alcatuit in functie de cele mai descarcate episoade TV lansate in 2018), care nu a mai inclus superproductia "Game of Thrones", un serial fantasy produs de HBO, clasat pe primul loc in acest top in ultimii sase ani.

"The Walking Dead", ocupantul locului al doilea in acest clasament incepand din 2014, a urcat in 2018 pe primul loc. Aceasta productie TV prezinta un univers post-apocaliptic, in care omenirea incearca sa supravietuiasca unei epidemii ce ii transforma pe locuitorii Terrei in zombi.

Serialul "The Flash", produs de CW, s-a clasat pe pozitia a doua, iar sitcomul "The Big Bang Theory", produs de CBS, ocupa locul al treilea.

Topul 10 al celor mai piratate seriale TV pe retelele online de tip BitTorrent este completat de urmatoarele productii de televiziune: "Vikings", "Titans", "Arrow", "Supernatural", "Westworld", "Legends of Tommorow" si "Suits", scrie Agerpres.

Potrivit TorrentFreak, topul a fost alcatuit "pe baza mai multor surse, inclusiv a statisticilor publicate de raportorii publici ai conturilor BitTorrent si de reteaua DHT".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.