"Saturday Night Live" imagineaza o lume in care Donald Trump nu ar fi fost ales presedinte, intr-o trimitere la filmul clasic de Craciun "It's A Wonderful World" ("O lume minunata"), informeaza abcnews.go.com.

In rolurile principale: Alec Baldwin, care l-a ironizat pe Donald Trump, Ben Stiller s-a reintors ca Michael Cohen, Robert De Niro - Robert Mueller, iar invitatul Matt Damon a fost Brett Kavanagh.

Filmat in alb-negru, sketchul incepe cu Alec Baldwin, interpretandu-l pe Donald Trump, la balconul Casei Albe: "Nu cred ca mai pot face acest lucru. Este groaznic, totul se destrama, uneori imi doresc sa nu fi fost niciodata presedinte".

De asemenea, Kenan Thompson i s-a alaturat lui Baldwin, interpretandu-l pe ingerul Clarence, care l-a insotit pe Trump in toata aceasta calatorie, aratandu-i cat de fericii sunt oamenii intr-o lume in care nu a fost ales sef de stat, arata Variety.

Aidy Bryant preia rolul purtatoarei de cuvant Sarah Huckabee Sanders, care se amuza copios, subliniindu-i ca a fost "o gluma buna" cand Trumpii cere sa i se adreseze cu apelativul "presedinte". "Vreau sa iti multumesc pentru ca ai sugerat sa ma apuc de PR. Fac multi bani lucrand pentru companii precum Facebook si Ashley Madison asociatia de salata Romaine", a aratat ea.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.