Kendall Jenner este cel mai bine platit model din lume, informeaza revista Forbes, citata vineri de Press Association.

Vedeta de 23 de ani din "Keeping Up With the Kardashians" a obtinut venituri de 22,5 de milioane de dolari intre iunie 2017 si iunie 2018, a indicat Forbes.

Aceasta suma impresionanta a provenit din contracte semnate cu nume mari din industria modei si cosmeticelor, precum Estee Lauder, Adidas si Calvin Klein.

Kendall Jenner a depasit-o in topul cel mai bine platite modele din lume pe colega sa de podium, Karlie Kloss, clasata pe locul al doilea.

Karlie Kloss a castigat venituri de 13 milioane de dolari dupa ce si-a valorificat prezenta masiva pe retelele de socializare si a semnat contracte profitabile cu marci importante, precum Swarovski, Adidas si Estee Lauder.

Cele mai bine platite zece modele din lume au castigat in total 113 milioane de dolari in perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, in crestere usoara fata de anul precedent, cand suma cumulata a fost de 109,5 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Topul include doua vedete britanice: Rosie Huntington-Whiteley, pe pozitia a treia, impartita cu Chrissy Teigen, cu venituri de 11, 5 milioane de dolari, si Cara Delevingne, pe pozitia a cincea, impartita cu Gisele Bundchen, cu venituri de 10 milioane de dolari.

Din top 10 mai fac parte surorile Gigi si Bella Hadid (locul 7 si locul 8 - cu 9,5 milioane de dolari, respectiv 8,5 milioane de dolari), dar si vedetele Joan Smalls (locul 8, la egalitate cu Bella Hadid) si Doutzen Kroes (pe locul 10, cu 8 milioane de dolari).

Pe de alta parte, desi Kendall Jenner s-a impus in topul celor mai bine platite modele, incasarile sale nu reusesc sa le egaleze pe cele ale surorii sale mai mici, Kylie Jenner (21 de ani), care a obtinut venituri de 166,5 de milioane de dolari in aceeasi perioada de timp, in principal gratie brandului sau de cosmetice Kylie Cosmetics.

Citeste si:
Predestinate pentru cariera de model? Cum arătau frumoasele lumii...
Predestinate pentru cariera...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.