Producatorul de film Harvey Weinstein s-a laudat ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu Jennifer Lawrence dupa ce o alta actrita i-a respins avansurile, se afirma intr-un set de documente judiciare ce au fost depuse in cadrul unui proces demarat in Statele Unite, informeaza Press Association.

Noua acuzatie formulata impotriva producatorului hollywoodian cazut in dizgratie face parte dintr-un set de documente judiciare depuse la un tribunal din Los Angeles in cursul zilei de vineri. O femeie, a carei identitate nu a fost dezvaluita, afirma ca Harvey Weinstein a fortat-o sa intretina cu el un raport sexual oral.

Harvey Weinstein a negat toate acuzatiile de intretinere a unor raporturi sexuale neconsensuale.

Potrivit noilor documente, producatorul de film a impins-o pe actrita si a obligat-o sa ramana intinsa pe podea in timpul unei intalniri pe care a avut-o cu ea in biroul lui, in 2013, inainte de a o agresa sexual, scrie Agerpres.

Atunci cand ea i-a respins avansurile, Weinstein i-ar fi spus: "Chiar iti doresti sa devii actrita? M-am culcat cu Jennifer Lawrence si uite unde a ajuns ea acum: tocmai a castigat un Oscar".

Jennifer Lawrence a negat ca a intretinut raporturi sexuale cu Harvey Weinstein

"Inima mea e plina de durere pentru toate acele femei care au fost victime ale lui Harvey Weinstein. Nu am avut niciodata altceva decat o relatie profesionala cu el. Acesta este inca un exemplu pentru tacticile de pradator sexual si minciunile pe care le-a folosit pentru a ademeni un numar nesfarsit de femei", a precizat vedeta americana.

Reclamanta i-a dat in judecata atat pe Harvey Weinstein, cat si pe The Weinstein Company, studioul de productie cinematografica pe care acuzatul l-a infiintat impreuna cu fratele lui, Bob Weinstein. Acuzatiile formulate in instanta vizeaza agresiunea sexuala si discriminarea.

Un reprezentant al producatorului american a spus ca procesul a fost "intentat cu rautate" si ca Harvey Weinstein se simte "jenat" fata de Jennifer Lawrence, care a fost "din pacate atrasa fara voia sa in aceasta tentativa urata de defaimare".

Noul proces a fost demarat dupa ce mai multe acuzatoare ale lui Harvey Weinstein au incercat sa blocheze o initiativa a acestuia de a prezenta in public o parte dintre e-mailurile sale private.

Harvey Weinstein a cerut Tribunalului pentru Faliment din statul american Delaware sa ii permita sa recupereze anumite dosare si documente din sediul The Weinstein Company.

Citeste si:
O minora de 14 ani a ajuns la spital cu sangerari abundente, dupa...
O minora de 14 ani a ajuns la...

El doreste sa foloseasca acele e-mailuri pentru a se apara in fata acuzatiilor de agresiune sexuala in cadrul unui proces care se desfasoara la New York. Insa acuzatoarele sale dintr-un proces civil separat incearca sa blocheze aceasta petitie din cauza ingrijorarilor lor legate de confidentialitate.

Ele au cerut judecatorului sa il impiedice pe Weinstein sa furnizeze acele documente catre "mass-media (sau catre orice alt tert)", dupa ce avocatii producatorului de film le-ar fi spus ca acesta "intentioneaza sa faca publice acele e-mailuri pentru a contrabalansa tribunalul opiniei publice".

Harvey Weinstein va trebui sa se prezinte din nou la tribunal in cadrul unei audieri ce a fost programata pe data de 20 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.